Main centres: | 1-3 business days |
Regional areas: | 3-4 business days |
Remote areas: | 3-5 business days |
'n Omvattende versameling tradisionele Suid-Afrikaanse resepte, hierdie bundel dien as 'n kookgids sowel as 'n kulturele argief. Dit is saamgestel uit streek- en historiese bronne en bied praktiese instruksies vir 'n wye verskeidenheid geregte, insluitend alledaagse maaltye, feestelike kos en bewaarde produkte. Die boek is in Afrikaans geskryf en weerspieƫl die huishoudelike erfenis en voedselgewoontes van sy tyd, wat dit 'n waardevolle verwysing maak vir diƩ wat belangstel in Suid-Afrikaanse tuiskos en kulturele tradisies.
TITLE: Di Suid-Afrikaanse Kook, en Koek- en Resepteboek. Tweedehands SECONDHAND
AUTHOR: E J Dijkman
PUBLISHER: Human & Rousseau
DATE PUBLISHED: 1979
PLACE PUBLISHED: South Africa
PAGES: 146
BINDING: Illustrated hardcover. No dust jacket
LANGUAGE: Afrikaans
DIMENSIONS: 22 x 14 x 1 cm
WEIGHT: 0.285 kg