R60 Standard shipping applies to orders under R100, in most areas in South Africa. R30 Standard shipping applies to orders over R100. Some areas may attract a R30 surcharge. This will be calculated at checkout if applicable. Check my rate
Free collection from
Onder Papegaaiberg, Stellenbosch
The seller allows collection for this item and will be in contact with the full collection address once the order is ready.
Ready for collection by Thursday, 30 May.
Ready to ship in
The seller has indicated that they will usually have this item
ready to ship within 13 business days. Shipping time depends on your delivery address. The most
accurate delivery time will be calculated at checkout, but in
general, the following shipping times apply:
2007, Sagteband. 196 bladsye. Volkleur foto's. Baie goeie toestand. Minder as 1kg.
“Agter die lekker aan” is vir mense wat hunker na regte kos. Mense wat gerus voel as skaapskenkels op die stoof stowe, karringmelkpoeding in die oond bak en appelkose soos jongmeisieboudjies stuitig in die witblits lê.
As jy ver paaie loop en die sagte gesing van ‘n ribbetjie op die kole hoor, of die wasige geur van ryp perskes ruik, of ‘n potjie sien prut en skelmpies ‘n salige stukkie proe, dan onthou jy wat saak maak in die lewe. Kos wat nie net op die tafel verskyn nie, maar waarvan jy die skeppingsproses ervaar het – van die pluk, tot die skil, toto die kook, tot die eet.
“Agter die lekker aan” is vol staaltjies en resepte, wenke en humor. Dine van Zyl vat die smul-leser op ‘n nostalgiese toer deur die kos wat ons liefhet en die dinge wat vir ons saak maak.