Main centres: | 1-3 business days |
Regional areas: | 3-4 business days |
Remote areas: | 3-5 business days |
This item is sold brand new. It is ordered on demand from our supplier and is usually dispatched within 24 hours
Die susters glo aan lekker huiskos en resepte wat vinnig, maklik en bekostigbaar is - soos wat hulle geliefde oorlede moeder se kookstyl ook was. Maar die boek bevat ook uithangresepte vir daardie spesiale geleenthede! Wat is dan nou lekkerder as 'n pot tradisionele gheemakerrie, of Fatima se alombekende kerrievis, akni, dhaltjies en piesangbrood? En probeer gerus Gadija se sambals, smoortjies en bredies met die geurigste speserye.
Met afdelings soos sop, bredies, poedings, vleis, vis, koeke en gebak is die boek beslis 'n moet vir elke Kaaps-Maleise lekkerbek - en elkeen wat nog altyd meer wou weet van die Kaaps-Maleise kookkuns!
Summary | In Kaap, kerrie & koesisters neem die tweelingsusters Fatima en Gadija ons op 'n Kaaps-Maleise kosreis wat terselfdertyd ook 'n lewensreis is, want die resepte word saamgesnoer met herinneringe aan hulle kinderjare op die Kaapse Vlakte. |
Author | Fatima Sydow (Author), Gadija Sydow Noordien (Author) |
Publisher | Human & Rousseau |
Release date | 20190412 |
Pages | 191 |
ISBN | 0-7981-7772-1 |
ISBN 13 | 978-0-7981-7772-6 |