Main centres: | 1-3 business days |
Regional areas: | 3-4 business days |
Remote areas: | 3-5 business days |
Ses-en-twintigste druk van die immergroen en ikoniese Suid-Afrikaanse kookboek, eerste uitgegee in 1951 en steeds geliefd oor generasies. Die boek bevat meer as 700 beproefde resepte van tradisionele geregte soos bobotie en koeksisters tot basiese kooktegnieke. Die 2009-heruitgawe moderniseer die uitleg sonder om die oorspronklike karakter te verloor. Dit bly 'n omvattende gids vir beginners én ervare huiskokke, en 'n kosbare kulturele erfenis.
TITLE: Kook en Geniet. Tweedehands SECONDHAND
AUTHOR: SJA de Villiers
PUBLISHER: SJA de Villiers
DATE PUBLISHED: 1970
PLACE PUBLISHED: South Africa
PAGES: 620
BINDING: Hardcover, cloth bound, with dust jacket
LANGUAGE: Afrikaans
DIMENSIONS: 22 x 14 x 4.2 cm
WEIGHT: 1.085 kg