This item has closed 1 buyer bought 1 item
View other items offered by Bookdealers5691

Similar products

Wat die Hart van Vol is: Herinneringsreise van n Fynkok | Peter Veldsman; Elmari Rautenbach
Sold

Wat die Hart van Vol is: Herinneringsreise van n Fynkok | Peter Veldsman; Elmari Rautenbach

Secondhand 1 was available
Indicative market price: R230.00
R67.00
71% off
Shipping
R65.00 Standard shipping applies to orders under R100.00, in most areas in South Africa. R35.00 Standard shipping applies to orders over R100.00. Some areas may attract a surcharge surcharge. This will be calculated at checkout if applicable.
Check my rate
The seller allows collection for this item. Buyers will receive the collection address and time once the order is ready.
The seller has indicated that they will usually have this item ready to ship within 7 business days. Shipping time depends on your delivery address. The most accurate delivery time will be calculated at checkout, but in general, the following shipping times apply:
 
Standard Delivery
Main centres:  1-3 business days
Regional areas: 3-4 business days
Remote areas: 3-5 business days
Buyer protection
Get it now, pay later

Product details

Condition
Secondhand
Location
South Africa
Product code
AM3860
Bob Shop ID
596251333

Author: Peter Veldsman; Elmari Rautenbach
Publisher:  Jonathan Ball Publishers (2013)
ISBN-10: 177022971
ISBN-13:  9781868424696
Condition: Very Good+
Binding: Softcover
Pages: 214
Dimensions: 23.3 x 15.2 x 1.8 cm
+++
by  Peter Veldsman; Elmari Rautenbach
+++
Met erfeniskos wat deesdae internasionaal hoogmode is, staan een kok uit: Peter Veldsman. As enigste kind op 'n plaas in die Klein-Karoo het Peter 'n fyn waarnemingsvermo en goddelose sin vir humor ontwikkel.

Die resultaat is eindeloos vermaaklike stories oor die kos en mense in sy lewe, van sy dae as kosredakteur van die tydskrif Sarie, waar Peter twee generasies Afrikaanse vroue voor die stoof touwys gemaak het, toe as kosskrywer van Rapport en, uiteindelik, as "Mister V", eienaar van Emily's, waar hy hom amper 20 jaar lank beywer het om van streekskos fynkos te maak en s 'n formidabele restaurant-nalatenskap gevestig het. Baie van die stories is snaaks. Ander is soet-nostalgies. Sommige kyk eerlik na kwessies n aan sy hart, soos gay-wees en die kerk.

En tog, al het hy al vir bekendes en selfs beroemdes gekook en die wreld deurkruis op soek na nuwe smake, is dit sy tante Julia en haar "koskys" wat hy steeds die helderste voor die oog roep, sy Skotse ouma, en die dag toe hy as 'n vierjarige op sy oupa se plaas in die Klein-Karoo die eerste keer 'n doukomkommer tussen sy tande geknars het ... Nostalgies, humoristies en hartroerend 'n boek wat jou terugvat na Ouma se kombuis, maar dan ook die drumpel oor, na die wye wreld daarbuite.

Recently viewed